Enter your search terms:
Top
 

Γαλλικά

Ολιγομελή τμήματα Γαλλικών για παιδιά,
εφήβους & ενήλικες

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΘΩ ΓΑΛΛΙΚΑ;

Περισσότεροι από 200 εκατομμύρια άνθρωποι μιλούν Γαλλικά στους 5 Ηπείρους. Θεωρούνται η κατ’εξοχήν γλώσσα του πολιτισμού. Τα γαλλικά ανοίγουν το δρόμο για σπουδές στη Γαλλία σε φημισμένα πανεπιστήμια. Αποτελούν γλώσσα εργασίας και μια από τις δύο επίσημες γλώσσες διεθνών οργανισμών όπως ο ΟΗΕ, η UNESCO, το NATO, η Ευρωπαϊκή Ένωση, η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή, το Διεθνές Κίνημα Ερυθρού Σταυρού. Συνεπώς αποτελούν απαραίτητο προσόν για τα άτομα που προσβλέπουν σε μια καριέρα στους διεθνείς οργανισμούς.

 

Ταυτόχρονα συγκαταλέγονται στις αναλυτικές γλώσσες που δομούν τη σκέψη και αναπτύσσουν το κριτικό πνεύμα. Είναι η γλώσσα των μεγάλων φιλοσόφων και του Διαφωτισμού.

100% ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Το Κέντρο Εκπαίδευσης Χρανιώτη σε Νέα Σμύρνη και Ηλιούπολη είναι συνώνυμο με την επιτυχία στις ξένες γλώσσες. Κάθε χρόνο οι μαθητές μας μέσω των  οργανωμένων διδακτικό-μαθησιακών διαδικασιών καταφέρνουν να ενεργοποιηθούν, να εξελιχθούν και να οδηγηθούν στην κορυφή. Εντασσόμενοι σε μία ολιγομελή ομάδα, οι μαθητές μας πυροδοτούν τη φιλοδοξία τους μέσω του υγιούς ανταγωνισμού και της άμιλλας και αυξάνουν συνεχώς την προσπάθειά τους, ακολουθώντας τον συνολικό ρυθμό του συνόλου και ανταπεξέρχονται 100% στην απόκτηση των διπλωμάτων τους στα γαλλικά και στις ξένες γλώσσες γενικότερα.

ΚΛΕΙΣΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ

Είμαστε θιασώτες της θεωρίας που υποστηρίζει ότι  κάθε παιδί διαμορφώνει το «εγώ» μέσω του «εσύ» δηλαδή μέσω της δυναμικής της ομάδας. Γι’ αυτό τον λόγο στα Κέντρα μας στην Νέα Σμύρνη και στην Ηλιούπολη έχουμε κλειστά παιδικά τμήματα γαλλικών παρέχοντας:

 

  • Την πιο καταρτισμένη και έμπειρη ομάδα καθηγητών, με πανεπιστημιακούς και μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών.
  • Native speaker καθηγητές, οι οποίοι προετοιμάζουν άρτια την ομάδα σε κάθε βήμα για την απόκτηση των πτυχίων τους.
  • Δωρεάν ενισχυτικές ώρες διδασκαλίας με δικό μας υποστηρικτικό υλικό, όταν αυτό κρίνεται αναγκαίο.
  • Συνεχή έλεγχο της ποιότητας της βιβλιογραφίας μας.
  • Χρήση εποπτικών μέσων και οπτικοακουστικού υλικού για αποτελεσματικότερη μάθηση.
  • Συνεχής αξιολόγηση κάθε μαθητή ξεχωριστά.
  • Εφαρμογή καινοτόμων και προσαρμοσμένων διδακτικών μεθόδων.

 

Το εκπαιδευτικό σύστημα εστιάζει στις ανάγκες κάθε μαθητή και τον τοποθετεί στο κέντρο της μαθησιακής διαδικασίας, θέτοντας ως μοναδικό στόχο την διαρκή εξέλιξή του.

ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ

ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ

Η διδασκαλία των γαλλικών στο Κέντρο Εκπαίδευσης ΧΡΑΝΙΩΤΗ σε Νέα Σμύρνη και Ηλιούπολη, ξεκινά πρώτα από μέσα μας, μεταδίδοντας τη γνώση και τη παιδεία μας στην επόμενη γενιά. Προσφέρουμε μέσω της υποδειγματικής μας διδασκαλίας τα απαραίτητα εφόδια που θα στηρίξουν τον μαθητή μας να εξελιχθεί επαγγελματικά και να εδραιώσει τη θέση του μέσα στην κοινωνία. Παρέχουμε ολοκληρωμένα και σύγχρονα προγράμματα σπουδών, ελέγχοντας και εμπλουτίζοντας διαρκώς την βιβλιογραφία μας, λειτουργούμε εξατομικευμένα και παρέχουμε στους μαθητές μας μία μοναδική μαθησιακή εμπειρία. Native speaker καθηγητές προετοιμάζουν τα παιδιά στην άρτια προφορά της γαλλικής γλώσσας και την εκμάθηση του λεξιλογίου. Τα γαλλικά γίνονται μία διασκεδαστική και ενδιαφέρουσα εξερεύνηση για μικρούς και μεγάλους.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ

DELF A1, A2, B1, B2

DALF C1, C2

SORBONNE B1-C2

Τα προγράμματα ξένων γλωσσών μας

Η εκμάθηση μίας ξένης γλώσσας στις μέρες μας αποτελεί απαραίτητο εφόδιο για την προσωπική και επαγγελματική εξέλιξη
του ανθρώπου. Στο Κέντρο μας λειτουργούν τμήματα αγγλικών και άλλων ευρωπαϊκών γλωσσών για παιδιά και ενήλικες!