edu4schools
Καλέστε μας τώρα: 2109731333, 2109333302 ή 2109333730
edu4schools
Καλέστε μας τώρα: 2109731333, 2109333302 ή 2109333730
Enter your search terms:
 

Ενισχυτική διδασκαλία δημοτικού & γυμνασίου

Τμήματα ενισχυτικής διαδασκαλίας για μαθητές δημοτικού & γυμνασίου

“Αποκτούμε γερές βάσεις για τη μετέπειτα πορεία μας… Μαζί μαθαίνουμε τον κόσμο!”

Στα Κέντρα Εκπαίδευσης Χρανιώτη σε Νέα Σμύρνη και Ηλιούπολη, γνωρίζουμε πολύ καλά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα παιδιά στη μελέτη των μαθημάτων τους αλλά και τη σημασία της απόκτησης σωστών βάσεων για την μετέπειτα απόδοσή τους.

 

Για εμάς ο χώρος της ενισχυτικής διδασκαλίας & δημιουργικής απασχόλησης σημαίνει πολλά περισσότερα από την απλή προετοιμασία των μαθημάτων της επόμενης μέρας από το παιδί. Σημαίνει ώθηση, παρότρυνση, προσπάθεια για το καλύτερο, δημιουργικότητα, επιτυχία.

Τμήμα Δημοτικού

 

Στο τμήμα Ενισχυτικής διδασκαλίας & δημιουργικής απασχόλησης Δημοτικού ο μαθητής μας έχει τον κυρίαρχο ρόλο στη διαδικασία της μάθησης. Αυτό σε συνδυασμό με το έμπειρο εκπαιδευτικό προσωπικό και το εκπαιδευτικό μας υλικό έχουν συντελέσει όλα αυτά τα χρόνια στην επιτυχημένη λειτουργία του. Μέσω του προγράμματός μας:

 

 • Στηρίζουμε & καθοδηγούμε τον κάθε μας μαθητή ξεχωριστά, ώστε να είναι προετοιμασμένος στα μαθήματα της επόμενης ημέρας.
 • Επιλύουμε όλες τις απορίες μας ΠΑΝΤΑ με την παρουσία της ειδικής παιδαγωγού.
 • Καλύπτουμε οποιαδήποτε κενά & διορθώνουμε τις αδυναμίες μας μέσω του ειδικού συστήματος αξιολόγησης.
 • Οι επιδόσεις μας βελτιώνονται συνεχώς με τη βοήθεια του εκπαιδευτικού μας υλικού. Έτσι αντιμετωπίζουμε τις γραπτές εξετάσεις με επιτυχία.
 • Όταν η μελέτη ολοκληρώνεται, δουλεύουμε με το ”βιβλίο θεωρίας και ασκήσεων”, λύνοντας συμπληρωματικές εργασίες.
 • Μαθαίνουμε να είμαστε μέλη μίας ομάδας & να λειτουργούμε συνεργατικά. Ταυτόχρονα όμως δουλεύουμε απερίσπαστα & αποδοτικά.
 • Αναπτύσσουμε την κριτική μας ικανότητα και δείχνουμε τον δρόμο για να είναι οι μαθητές μας πιο υπεύθυνοι & εργατικοί.
 • Καλλιεργούμε τη μαθηματική σκέψη, τον γραπτό- προφορικό λόγο και την αφαιρετική ικανότητα, ώστε να γίνονται διακριτά τα ουσιώδη από τις λεπτομέρειες.

 

 

Αποτελέσματα:

 

 

 • Ο γονιός πληροφορείται καθημερινά για τη πρόοδο του παιδιού και τις εργασίες που έχει κάνει μέσα από το ‘‘τετράδιο επικοινωνίας”, το οποίο συμπληρώνουν οι καθηγητές. Έτσι, διευκολύνεται η επικοινωνία γονέων-καθηγητών. Επιπλέον οι γονείς έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται λεπτομερέστερα στις μηνιαίες συναντήσεις με τον Υπεύθυνο Καθηγητή.
 • Παρακολουθούμε καθημερινά με τις ειδικές ατομικές καρτέλες την πρόοδο κάθε μαθητή όπου τίθενται οι στόχοι και καταγράφεται η βελτίωση σε όλα τα μαθήματα.
 • Διοργανώνουμε εξειδικευμένα σεμινάρια που απευθύνονται στους γονείς με θέματα παιδαγωγικής προσέγγισης, ψυχολογίας, μαθησιακών δυσκολιών κτλ.
 • Οι έμπειροι και εξειδικευμένοι παιδαγωγοί μας έχουν καταρτίσει τα “Βιβλία Θεωρίας και Ασκήσεων” για κάθε τάξη που περιλαμβάνουν συνοπτική θεωρία, ερωτήσεις κατανόησης, θέματα εκθέσεων, μεθοδολογία και πρόσθετες ασκήσεις για λύση.
 • Υλοποιούμε θεματικά εργαστήρια για τους μαθητές μας & προωθούμε την ομαδικότητα, την κοινωνικότητα και την συμμετοχή.
 • Μεταδίδουμε τη σημασία της φιλαναγνωσίας με την πλούσια σε βιβλία δανειστική βιβλιοθήκη μας.
 • Εξασκούμαστε σε επαναληπτικά διαγωνίσματα μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας διαχείρισης γνώσεων και ολοκληρώνουμε τις σχολικές εργασίες στο εργαστήριο πληροφορικής.
 • Βελτιώνουμε τις ικανότητες μας στον γραπτό λόγο με τα ειδικά τμήματα έκφρασης λόγου.
 • Με την ενισχυτική διδασκαλία βελτιώνουμε τις ικανότητές μας στα μαθήματα που νιώθουμε περισσότερο αδύναμοι.

Τμήμα Γυμνασίου (Α’ & Β’)

 

Τα παιδιά του Γυμνασίου έρχονται αντιμέτωπα με ένα νέο και άκρως απαιτητικό σχολικό περιβάλλον, με αποτέλεσμα να αγχώνονται και να μη διαχειρίζονται σωστά το διάβασμά τους. Στο τμήμα Ενισχυτικής διδασκαλίας & δημιουργικής απασχόλησης Γυμνασίου του Κέντρου μας, σε Νέα Σμύρνη και Ηλιούπολη, τα παιδιά αντιλαμβάνονται τη διαδικασία της σωστής και οργανωμένης μελέτης. Εφαρμόζουμε μία εξατομικευμένη εκπαίδευση που αφορά κάθε μαθητή ξεχωριστά, ικανοποιώντας τις διαφορετικές τους ανάγκες. Τα παιδιά προετοιμάζονται για το «ΝΕΟ ΛΥΚΕΙΟ» και έχουν τον πρώτο και κυρίαρχο ρόλο στη διαδικασία της μάθησης.

 

Έτσι οι μαθητές μας:

 

 • Αποκτούν στέρεες βάσεις χωρίς κενά και ασάφειες, γεμάτοι αυτοπεποίθηση.
 • Μαθαίνουν πώς να προετοιμάζονται και πώς πρέπει να έχουν επιτυχή αποτελέσματα στις εξετάσεις.
 • Βελτιώνουν συνεχώς τις επιδόσεις τους και θέτουν στόχους.
 • Εξασκούνται μέσω των βιβλίων ΧΡΑΝΙΩΤΗ με επαναληπτικά κριτήρια αξιολόγησης και μέσω ασκήσεων από την ηλεκτρονική πλατφόρμα γνώσεων.

 

Ειδικό Πρόγραμμα Φροντιστηριακών Μαθημάτων για τη Γ’ Γυμνασίου

 

Ο μαθητής στην Γ’ Γυμνασίου βρίσκεται στο κατώφλι για το Λύκειο. Πρόκειται για τη κρίσιμη χρονιά που πρέπει να καλυφθούν κενά, να εμπλουτίσει το λεξιλόγιο και τα εκφραστικά μέσα του γραπτού του λόγου και να είναι 100% έτοιμος για τη νέα πρόκληση που θα συμβάλλει στην επίδοσή του στις Πανελλήνιες εξετάσεις αργότερα.

 

Στο τμήμα Ενισχυτικής διδασκαλίας & δημιουργικής απασχόλησης Γυμνασίου του Κέντρου Εκπαίδευσης Χρανιώτη σε Νέα Σμύρνη και Ηλιούπολη έχουμε σχεδιάσει ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα που παρέχει φροντιστηριακού τύπου εκπαίδευση στα τρία (3) βασικά μαθήματα: Αρχαία ελληνικά, Νέα Ελληνικά και Μαθηματικά. Τα παιδιά αξιολογούνται και κατατάσσονται σε ομοιογενή και ολιγομελή τμήματα με βάση το επίπεδό τους.

 

Οι μαθητές αποκτούν σιγουριά και  αυτοπεποίθηση, μαθαίνουν να ανταποκρίνονται και να γράφουν καλά στα διαγωνίσματα και κατ’ επέκταση στις εξετάσεις.  Βελτιώνονται έτσι συνεχώς οι επιδόσεις των μαθητών με αποκορύφωμα την ολοκληρωτική επίτευξη του στόχου τους. Με αυτά τα εχέγγυα προετοιμάζονται άριστα για να ανταπεξέλθουν στις προκλήσεις του Λυκείου.

Επικοινωνήστε μαζί μας