edu4schools
Καλέστε μας τώρα: 2109731333, 2109333302 ή 2109333730
edu4schools
Καλέστε μας τώρα: 2109731333, 2109333302 ή 2109333730
Enter your search terms:
 

Μάθετε Ρωσικά!

Ολιγομελή τμήματα Ρώσικων για παιδιά,
εφήβους & ενήλικες

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΘΩ ΡΩΣΙΚΑ;

Η Ρωσία είναι αναμφισβήτητα μια μεγάλη οικονομική δύναμη πλούσια σε ιστορία και πολιτισμό, που στο υπέδαφος της βρίσκεται κρυμμένος ένας πραγματικός πλούτος, ιδίως κοιτάσματα πετρελαίου και φυσικού αερίου αλλά και μεταλλεύματα. Είναι ίσως η μεγαλύτερη χώρα του πλανήτη αφού καταλαμβάνει μια τεράστια έκταση περίπου 17.000.000 τετραγωνικών χιλιομέτρων. Τα αποθέματα της σε χαλκό και μόλυβδο καταλαμβάνουν την πρώτη θέση στον κόσμο.

 

Τα τελευταία χρόνια ο τουρισμός ρώσων στην χώρα μας έχει αυξηθεί. Έχουμε λοιπόν κάθε λόγο να μαθαίνουμε την γλώσσα αυτή. Πολλοί έχουν χαρακτηρίσει τα ρώσικα ως γλώσσα του μέλλοντος.   Τα ρωσικά και τα ελληνικά είναι δυο συγγενείς γλώσσες , αφού ανήκουν στην ινδοευρωπαϊκή οικογένεια γλωσσών. Βάση των σλαβικών γλωσσών ( λέγοντας γλώσσα βάση θεωρείται η κοινή γλώσσα που όμως είχε διαφορετική εξέλιξη στο πέρασμα του χρόνου) είναι η πρασλαβική γλώσσα (5 αιώνας μ.Χ) η οποία βασίστηκε στην πρωτοσλαβική γλώσσα (ινδοευρωπαϊκή διάλεκτος). Παρατηρώντας σήμερα τις σλαβικές γλώσσες βλέπουμε ότι αν και σε αυτές υπάρχουν αρκετές διαφορές, υπάρχουν και πάρα πολλές ομοιότητες. Αναμφισβήτητα οι ομοιότητες αυτές οφείλονται στην κοινή προέλευση τους.

 

Σήμερα, η ρωσική γλώσσα είναι μία από τις πιο διαδεδομένες γλώσσες του κόσμου , ομιλείται από περίπου 260 εκατομμύρια άτομα άλλωστε ανήκει στις επίσημες γλώσσες του Ο.Η.Ε. Καταλαμβάνει την 5 θέση παγκοσμίως σε ομιλητές μετά την κινεζική, την αγγλική, χίντι, και ισπανική. Στην Ρωσία έζησαν και μεγαλούργησαν μεγάλοι ποιητές, συγγραφείς, συνθέτες, ζωγράφοι. Προσωπικότητες γνωστές για το έργο τους σε όλη την ανθρωπότητα, γνωστοί για την παγκόσμια συμβολή τους στις τέχνες και τα γράμματα. Συγγραφείς όπως ο Πούσκιν, ο Ντοστογιέφσκι, ο Τολστόι αλλά και πολλοί άλλοι έπαιξαν σπουδαίο ρόλο στην ανάπτυξη της παγκόσμιας λογοτεχνίας. Το ρωσικό μπαλέτο φημίζεται σε όλο τον κόσμο. Μεγάλοι συνθέτες όπως ο Τσαϊκόφσκι ακούγονται σε όλο τον πλανήτη. Μουσεία όπως το Ερμιτάζ, το Ρωσικό μουσείο η γκαλερί Τρετιακόφσκι είναι γνωστά στα πέρατα του κόσμου.

100% ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Τα Κέντρα Εκπαίδευσης Χρανιώτη σε Νέα Σμύρνη και Ηλιούπολη είναι συνώνυμο με την επιτυχία στις ξένες γλώσσες. Κάθε χρόνο οι μαθητές μας μέσω των  οργανωμένων διδακτικό-μαθησιακών διαδικασιών καταφέρνουν να ενεργοποιηθούν, να εξελιχθούν και να οδηγηθούν στην κορυφή. Εντασσόμενοι σε μία ολιγομελή ομάδα, οι μαθητές μας πυροδοτούν τη φιλοδοξία τους μέσω του υγιούς ανταγωνισμού και της άμιλλας και αυξάνουν συνεχώς την προσπάθειά τους, ακολουθώντας τον συνολικό ρυθμό του συνόλου και ανταπεξέρχονται 100% στην απόκτηση των διπλωμάτων τους στα ρώσικα και στις ξένες γλώσσες γενικότερα.

ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ

Η διδασκαλία των ρώσικων στα Κέντρα Εκπαίδευσης ΧΡΑΝΙΩΤΗ στη Νέα Σμύρνη, ξεκινά πρώτα από μέσα μας, μεταδίδοντας τη γνώση και τη παιδεία μας στην επόμενη γενιά. Προσφέρουμε μέσω της υποδειγματικής μας διδασκαλίας τα απαραίτητα εφόδια που θα στηρίξουν τον μαθητή μας να εξελιχθεί επαγγελματικά και να εδραιώσει τη θέση του μέσα στην κοινωνία. Παρέχουμε ολοκληρωμένα και σύγχρονα προγράμματα σπουδών, ελέγχοντας και εμπλουτίζοντας διαρκώς την βιβλιογραφία μας, λειτουργούμε εξατομικευμένα και παρέχουμε στους μαθητές μας μία μοναδική μαθησιακή εμπειρία. Native speaker καθηγητές προετοιμάζουν τα παιδιά στην άρτια προφορά της ρώσικης γλώσσας και την εκμάθηση του λεξιλογίου. Τα ρώσικα γίνονται μία διασκεδαστική και ενδιαφέρουσα εξερεύνηση για μικρούς και μεγάλους.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ

Ινστιτούτο Πουσκιν

Τα προγράμματα ξένων γλωσσών μας

Η εκμάθηση μίας ξένης γλώσσας στις μέρες μας αποτελεί απαραίτητο εφόδιο για την προσωπική και επαγγελματική εξέλιξη
του ανθρώπου. Στο Κέντρο μας λειτουργούν τμήματα αγγλικών και άλλων ευρωπαϊκών γλωσσών για παιδιά και ενήλικες!

foreign-languages

Μάθετε Γαλλικά!

Περισσότεροι από 200 εκατομμύρια άνθρωποι μιλούν Γαλλικά στις 5 ηπείρους.

View
foreign-languages

Μάθετε Ιταλικά!

Είναι η γλώσσα που μιλάνε περισσότεροι από 130 εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο.

View
foreign-languages

Μάθετε Ισπανικά!

Ξεκινήστε την περιπλάνηση σε μια γλώσσα που να σας κάνει να ονειρεύεστε, να εξερευνάτε και να ενθουσιάζεστε.

View
foreign-languages

Μάθετε Κινέζικα!

Η Κίνα τείνει να καταλάβει τον κόσμο με τα προϊόντα της και την οικονομική της δύναμη.

View
foreign-languages

Μάθετε Ελληνικά!

Με το πρόγραμμα «Ελληνικών για Ξένους» ο σπουδαστής αποκτά τις απαραίτητες γλωσσικές δεξιότητες, ώστε να διαμορφώσει την καθημερινότητά του πιο εύκολα και γρήγορα.

View