edu4schools
Καλέστε μας τώρα: 2109731333, 2109333302 ή 2109333730
edu4schools
Καλέστε μας τώρα: 2109731333, 2109333302 ή 2109333730
Enter your search terms:
 

Μάθετε Κινέζικα!

Ολιγομελή τμήματα Κινέζικων για παιδιά,
εφήβους & ενήλικες

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΘΩ ΚΙΝΕΖΙΚΑ;

Είναι γνωστή η ανάπτυξη της Κίνας. Η αχανής χώρα της ανατολής τείνει να καταλάβει τον κόσμο με τα προϊόντα της και την οικονομική της δύναμη.

 

Εκτός όμως από την Κόσκο ένα πλήθος άλλων Κινέζων επενδυτών επιθυμούν να επενδύσουν στη χώρα μας και να συμβάλουν στην ανασυγκρότηση της. Τα προϊόντα της Κίνας με τις ανταγωνιστικές τιμές κατακλύζουν τον κόσμο, την Ευρώπη, την Ελλάδα. Παράλληλα, τα Ελληνικά προϊόντα αναζητούν αγορές στην Κίνα. Ο δράκος που μόλις ξυπνάει απλώνεται να κατακτήσει τον κόσμο. Η κουμουνιστική Κίνα που ζούσε μακριά από τον πολιτισμό και την ανάπτυξη μεταμορφώνεται μέρα με τη μέρα με μια χώρα υπόδειγμα, σε μια χώρα που άρχισε να πρωταγωνιστεί στην παγκόσμια οικονομική σκηνή. Οι Κινέζοι, με πειθαρχία και εργατικότητα κτίζουν σιγά-σιγά το λαμπρό τους αύριο.

 

Η κινεζική γλώσσα διδάσκεται παγκοσμίως και είναι πολλοί αυτοί που επενδύουν στη γνώση της, προκειμένου να παίξουν ένα μικρό ρόλο στο γίγνεσθαι αυτού του κολοσσού. Η Κίνα με το ενάμιση δισεκατομμύριο κατοίκους και τα δέκα εκατομμύρια πολυεκατομμυριούχους, προσφέρει πάμπολλες ευκαιρίες στους υποψήφιους επενδυτές. Ο αχανείς αγορές της περιμένουν να πάρουν και να δώσουν προϊόντα. Ο αρχαίος πολιτισμός της, που μπορεί να συγκριθεί μόνον με τον Ελληνικό, αποτελεί πόλο έλξης για τους άλλους λαούς. Μνημεία, φύση, γαστριμαργικές απολαύσεις, περιμένουν να γοητεύσουν τους επισκέπτες. Η αχανής αυτή χώρα αποτελεί παράδειγμα συγκρότησης και ανάπτυξης για την πολιτισμένη και ανεπτυγμένη Δύση.

100% ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Τα Κέντρα Εκπαίδευσης Χρανιώτη σε Νέα Σμύρνη και Ηλιούπολη είναι συνώνυμο με την επιτυχία στις ξένες γλώσσες. Κάθε χρόνο οι μαθητές μας μέσω των  οργανωμένων διδακτικό-μαθησιακών διαδικασιών καταφέρνουν να ενεργοποιηθούν, να εξελιχθούν και να οδηγηθούν στην κορυφή. Εντασσόμενοι σε μία ολιγομελή ομάδα, οι μαθητές μας πυροδοτούν τη φιλοδοξία τους μέσω του υγιούς ανταγωνισμού και της άμιλλας και αυξάνουν συνεχώς την προσπάθειά τους, ακολουθώντας τον συνολικό ρυθμό του συνόλου και ανταπεξέρχονται 100% στην απόκτηση των διπλωμάτων τους στα κινέζικα και στις ξένες γλώσσες γενικότερα.

ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ

Η διδασκαλία των κινεζικών στα Κέντρα Εκπαίδευσης ΧΡΑΝΙΩΤΗ στη Νέα Σμύρνη, ξεκινά πρώτα από μέσα μας, μεταδίδοντας τη γνώση και την παιδεία μας στην επόμενη γενιά. Προσφέρουμε μέσω της υποδειγματικής μας διδασκαλίας τα απαραίτητα εφόδια που θα στηρίξουν τον μαθητή μας να εξελιχθεί επαγγελματικά και να εδραιώσει τη θέση του μέσα στην κοινωνία. Παρέχουμε ολοκληρωμένα και σύγχρονα προγράμματα σπουδών, ελέγχοντας και εμπλουτίζοντας διαρκώς την βιβλιογραφία μας, λειτουργούμε εξατομικευμένα και παρέχουμε στους μαθητές μας μία μοναδική μαθησιακή εμπειρία. Native speaker καθηγητές προετοιμάζουν τα παιδιά στην άρτια προφορά της κινεζικής γλώσσας και την εκμάθηση του λεξιλογίου. Τα κινέζικα γίνονται μία διασκεδαστική και ενδιαφέρουσα εξερεύνηση για μικρούς και μεγάλους.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ

Διεθνής Πιστοποίηση από το Hanban (Πανεπιστήμιο του Πεκίνου) ΗSK 1-6

Τα προγράμματα ξένων γλωσσών μας

Η εκμάθηση μίας ξένης γλώσσας στις μέρες μας αποτελεί απαραίτητο εφόδιο για την προσωπική και επαγγελματική εξέλιξη
του ανθρώπου. Στο Κέντρο μας λειτουργούν τμήματα αγγλικών και άλλων ευρωπαϊκών γλωσσών για παιδιά και ενήλικες!

foreign-languages

Μάθετε Γαλλικά!

Περισσότεροι από 200 εκατομμύρια άνθρωποι μιλούν Γαλλικά στις 5 ηπείρους.

View
foreign-languages

Μάθετε Ιταλικά!

Είναι η γλώσσα που μιλάνε περισσότεροι από 130 εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο.

View
foreign-languages

Μάθετε Ισπανικά!

Ξεκινήστε την περιπλάνηση σε μια γλώσσα που να σας κάνει να ονειρεύεστε, να εξερευνάτε και να ενθουσιάζεστε.

View
foreign-languages

Μάθετε Κινέζικα!

Η Κίνα τείνει να καταλάβει τον κόσμο με τα προϊόντα της και την οικονομική της δύναμη.

View
foreign-languages

Μάθετε Ελληνικά!

Με το πρόγραμμα «Ελληνικών για Ξένους» ο σπουδαστής αποκτά τις απαραίτητες γλωσσικές δεξιότητες, ώστε να διαμορφώσει την καθημερινότητά του πιο εύκολα και γρήγορα.

View