edu4schools
Καλέστε μας τώρα: 2109731333, 2109333302 ή 2109333730
edu4schools
Καλέστε μας τώρα: 2109731333, 2109333302 ή 2109333730
Enter your search terms:
 

Μάθετε Ισπανικά!

Ολιγομελή τμήματα Ισπανικών για παιδιά,
εφήβους & ενήλικες

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΘΩ ΙΣΠΑΝΙΚΑ;

Είκοσι είναι τα «ισπανόφωνα» Κράτη στον κόσμο: To Μεξικό, η Γουατεμάλα, η Κόστα Ρίκα, ο Παναμάς, το Ελ Σαλβαδόρ, η Ονδούρα, η Νικαράγουα, η Κούβα, η Δομινικανή Δημοκρατία, το Πουέρτο Ρίκο η Κολομβία, η Βενεζουέλα, ο Ισημερινός, το Περού, η Χιλή, η Βολιβία, η Παραγουάη, η Ουρουγουάη και η Αργεντινή, στην Αμερικανική ήπειρο και η Γουϊνέα του Ισημερινού στην Αφρική. Η ισπανική ομιλείται σήμερα από πάνω από 500 εκατομμύρια ανθρώπους. Πέραν των παραπάνω χωρών χρησιμοποιείται ευρέως σε πολλές περιοχές των νότιων πολιτειών της Η.Π.Α. (Κολοράντο, Αριζόνα, Καλιφόρνια, Νέο Μεξικό, Τέξας, Ισπανόφωνοι πληθυσμοί Νέας Υόρκης και Φλόριδας).Οι Ισπανόφωνοι κάτοικοι της Αμερικής ανέρχονται περίπου σε 30 εκατομμύρια. Τέλος για πολλά χρόνια τα ισπανικά, αγγλικά καθώς και η γλώσσα tagal ήταν επίσημες γλώσσες στις Φιλιππίνες, παλιά ισπανική αποικία.

 

Επίσημη ισπανική γλώσσα θεωρείται η καστιλλιάνικη (idioma castellano  ή lengua castellana) που χρησιμοποιείται στην πολιτική, στα νομικά κείμενα και ομιλείται σε ολόκληρη την Ισπανία,στην Κεντρική και Νότια Αμερική, στα κράτη της Βορείου Αφρικής, στα Κανάρια και τις Φιλιππίνες. Άλλες γλώσσες, που ομιλούνται σήμερα στην Ισπανία εκτός βέβαια του castellano είναι: El catalán: ομιλείται κυρίως στην Καταλονία. (Νεολατινική γλώσσα) El gallego: ομιλείται κυρίως στην Γαλικία.( Νεολατινική γλώσσα) El vasco: με ρίζες από αρχαίες γλώσσες της Κεντρικής Ευρώπης που  ομιλείται στην χώρα των Βάσκων. Τέλος υπάρχουν και διάλεκτοι κυρίως στην περιφέρεια  όπως: el asturiano, el aragonés, el balear, el valenciano. Σύμφωνα με το Σύνταγμα του 1978 οι παραπάνω γλώσσες, παράλληλα με τα ισπανικά (καστιλλιάνικη) είναι επίσημες γλώσσες στις Αυτόνομες περιοχές όπου μιλιούνται, δηλαδή στην Καταλονία, Γαλικία και στη χώρα των Βάσκων. Όπως και να έχει θα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε  ότι η γλώσσα εξελίσσεται αναπόφευκτα, κάποιες λέξεις πέφτουν σε αχρηστία, κάποιες νέες έρχονται στο προσκήνιο “Linguae mutantur et nos mutamur in illis” (=Οι γλώσσες αλλάζουν και εμείς αλλάζουμε μέσα από αυτές). Ο σπουδαστής της ισπανικής γλώσσας μπορεί να  ξεκινήσει  απλά το ταξίδι και την περιπλάνηση σε μια γλώσσα που να τον κάνει να ονειρεύεται, να εξερευνά και να ενθουσιάζεται και η ισπανική γλώσσα είναι ιδανική γι’ αυτό.

100% ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Τα Κέντρα Εκπαίδευσης Χρανιώτη σε Νέα Σμύρνη και Ηλιούπολη είναι συνώνυμο με την επιτυχία στις ξένες γλώσσες. Κάθε χρόνο οι μαθητές μας μέσω των  οργανωμένων διδακτικό-μαθησιακών διαδικασιών καταφέρνουν να ενεργοποιηθούν, να εξελιχθούν και να οδηγηθούν στην κορυφή. Εντασσόμενοι σε μία ολιγομελή ομάδα, οι μαθητές μας πυροδοτούν τη φιλοδοξία τους μέσω του υγιούς ανταγωνισμού και της άμιλλας και αυξάνουν συνεχώς την προσπάθειά τους, ακολουθώντας τον συνολικό ρυθμό του συνόλου και ανταπεξέρχονται 100% στην απόκτηση των διπλωμάτων τους στα ισπανικά και στις ξένες γλώσσες γενικότερα.

ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ

Η διδασκαλία των ισπανκών στα Κέντρα Εκπαίδευσης ΧΡΑΝΙΩΤΗ σε Νέα Σμύρνη και Ηλιούπολη, ξεκινά πρώτα από μέσα μας, μεταδίδοντας τη γνώση και τη παιδεία μας στην επόμενη γενιά. Προσφέρουμε μέσω της υποδειγματικής μας διδασκαλίας τα απαραίτητα εφόδια που θα στηρίξουν τον μαθητή μας να εξελιχθεί επαγγελματικά και να εδραιώσει τη θέση του μέσα στην κοινωνία. Παρέχουμε ολοκληρωμένα και σύγχρονα προγράμματα σπουδών, ελέγχοντας και εμπλουτίζοντας διαρκώς την βιβλιογραφία μας, λειτουργούμε εξατομικευμένα και παρέχουμε στους μαθητές μας μία μοναδική μαθησιακή εμπειρία. Native speaker καθηγητές προετοιμάζουν τα παιδιά στην άρτια προφορά της ισπανικής γλώσσας και την εκμάθηση του λεξιλογίου. Τα ισπανικά γίνονται μία διασκεδαστική και ενδιαφέρουσα εξερεύνηση για μικρούς και μεγάλους.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ

Από το Υπουργείο Παιδείας με το Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας (Κ.Π.γ)

Από το Instituto Cervantes

Τα προγράμματα ξένων γλωσσών μας

Η εκμάθηση μίας ξένης γλώσσας στις μέρες μας αποτελεί απαραίτητο εφόδιο για την προσωπική και επαγγελματική εξέλιξη
του ανθρώπου. Στο Κέντρο μας λειτουργούν τμήματα αγγλικών και άλλων ευρωπαϊκών γλωσσών για παιδιά και ενήλικες!

foreign-languages

Μάθετε Γαλλικά!

Περισσότεροι από 200 εκατομμύρια άνθρωποι μιλούν Γαλλικά στις 5 ηπείρους.

View
foreign-languages

Μάθετε Ιταλικά!

Είναι η γλώσσα που μιλάνε περισσότεροι από 130 εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο.

View
foreign-languages

Μάθετε Ισπανικά!

Ξεκινήστε την περιπλάνηση σε μια γλώσσα που να σας κάνει να ονειρεύεστε, να εξερευνάτε και να ενθουσιάζεστε.

View
foreign-languages

Μάθετε Κινέζικα!

Η Κίνα τείνει να καταλάβει τον κόσμο με τα προϊόντα της και την οικονομική της δύναμη.

View
foreign-languages

Μάθετε Ελληνικά!

Με το πρόγραμμα «Ελληνικών για Ξένους» ο σπουδαστής αποκτά τις απαραίτητες γλωσσικές δεξιότητες, ώστε να διαμορφώσει την καθημερινότητά του πιο εύκολα και γρήγορα.

View