edu4schools
Καλέστε μας τώρα: 2109731333, 2109333302 ή 2109333730
edu4schools
Καλέστε μας τώρα: 2109731333, 2109333302 ή 2109333730
Enter your search terms:

Tedx Nea Smyrni Youth

To Σάββατο 20 Απριλίου στον δημοτικό πολυχώρο «Γαλαξία», που βρίσκεται στο κέντρο της Πλατείας Νέας Σμύρνης και αποτελεί κοιτίδα τέχνης και πολιτισμού, θα πραγματοποιηθεί το 1ο live event  Tedx Nea Smyrni Youth: ASPIRE TO INSPIRE , μια εκδήλωση που ξεπερνά τα σύνορα της συνηθισμένης εκπαίδευσης και ανοίγει νέους ορίζοντες για όλους τους ανθρώπους. Αποτελεί το πρώτο Tedx που λαμβάνει μέρος στην περιοχή μας.

Το μότο μας ‘’Aspire to Inspire’’, αντανακλά την προσπάθεια να ενθαρρύνουμε τους νέους να ονειρεύονται και να μοιράζονται την έμπνευσή τους με τον κόσμο. Το ΤEDx Νea Smyrni θα περιλαμβάνει ομιλίες γεμάτες έμπνευση από τους μαθητές μας.

Συγκεκριμένα, 15 ομιλητές – μαθητές των Κέντρων Εκπαίδευσης «ΧΡΑΝΙΩΤΗ». Ακόμη, θα συμμετάσχουν 5 special guests ομιλητές: η Γεωργία Σκίτζη – δημοσιογράφος και πολιτική συντάκτρια, ο Ιωάννης Ηλίας – ενδοκρινολόγος, συντονιστής του ΕΣΥ και Διευθυντής του Ενδοκρινολογικού Τμήματος στο Νοσοκομείο “Ιπποκράτειο”, ο Γιώργος Κρικρής, ψυχολόγος και εκπαιδευτής ενηλίκων, η Ζαφειρία Δημητροπούλου – σκηνοθέτης, ερμηνεύτρια και παιδαγωγός και ο Μιχάλης Χονδροκούκης – ανεξάρτητος ερευνητής Φιλοσοφίας. Στην εκδήλωση θα πραγματοποιηθούν και special perfomances από 15 μαθητές των Κέντρων Εκπαίδευσης «ΧΡΑΝΙΩΤΗ». Τέλος, το Tedx Nea Smyrni Youth θα περιλαμβάνει και μουσικά δρώμενα από τους Aριστέα Αλεξανδράκη – παίκτρια του Fame Story και δύο ανατρεπτικά συγκροτήματα Secular Upheaval & OlgaTakis.

Μέσα από το TEDx Εvent, οι μαθητές μας θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν νέες ιδέες, να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους στον δημόσιο λόγο και να μοιραστούν τις δικές τους ιστορίες και εμπειρίες με άλλους. Στόχος μας είναι να ενθαρρύνουμε τους νέους μας να ονειρεύονται και να εμπνέουν τους άλλους με τη φωνή τους. TEDx Nea Smyrni Youth – 2024: ASPIRE TO INSPIRE

Είμαστε πεπεισμένοι ότι το Tedx Nea Smyrni Youth θα αποτελέσει μια αξέχαστη εμπειρία για όλους εμάς. Μαζί μπορούμε και δημιουργούμε ένα καλύτερο μέλλον.